Scotlands southernmost store

IMG_9357Donderdagnacht, onze eerste nacht op de camping, regent het heftig. Ik word om ± 4:00 uur wakker van. Onweer en alles. Op zich heb ik goed geslapen. Onze Engels/Poolse vrienden uit de pub hadden een tent vlak bij ons en we konden mee genieten van de discussie. 
De vuurtoren was open voor bezoekers en bood een fenomenaal uitzicht. Een van de doelen van Ad was om bij de Mull of Kintyre Ierland te zien. Dat bleek hier ook mogelijk en dat doet hij hieronder. Het T-shirt hoort bij een ander deel van onze vakantie. of je met whisky kon mixen zoals met vodka. Ad ging vanmorgen zijn visie op deze kwestie geven. 


“Had je last van ons?” Vroeg de Engels/Poolse buurman.
“Nee,” zei Ad “Ik ben het alleen niet met je eens.

In de loop van de ochtend klaarde het op. de tent van Ezra bleek niet perfect waterdicht en ook niet perfect opgezet, terwijl hij sliep is zijn slaapzak nat geworden. Onze tent kon redelijk droog ingepakt worden. Weer had Ad een mooie route bedacht. Alleen had hij zich weer op de andere afstandsverhoudingen verkeken. Kortom zijn prognose was iets te optimistisch. We reden van Ambleside naar Stranrear. Camping gevonden in PortPatrick. Voor we de receptie (bleek een huis aan de andere kant van de weg te zijn) vonden hadden we de camping al 2x rondgereden. Prijs bleek een goedmaker. £10,- per nacht. We mochten zelf weten of we daar twee of een tent gingen opzetten. De volgende dag wa het mooi weer en gingen we het schiereiland de the Rhinns, verkennen.

 
IMG_9338Dan kom je deze winkel tegen. En wat verkochten ze daar……iets waar ik net zin in had, drop van Haribo!
IMG_9340Typisch straatje in een Schots stadje. Ondanks de auto’s kan ik hier geen genoeg van krijgen.

De vuurtoren is een van de redenen dat we naar de Zuidpunt reden. Gemaakt door een meneer Stevenson.IMG_9364

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s