Verwarrende konijnen

(Clifford Park, Deal, Kent) Deze foto maakte ik op camping Clifford Park in Deal, ± 6 mijl vanaf Dover. Ik had de camping op Internet gevonden en voor de eerste nacht gereserveerd. Daarna zouden we met het GZDG*) systeem verder gaan. Wat me al eerder opviel en verbaasde over veel Engelse campings is dat de stacaravans er hutje mutje opgesteld staan. Zowel in Deal (Kent) als in Eype (Dorset)  als in Seaview bij Lands End (Cornwall) stonden de stacaravans op vergelijkbare wijze opgesteld. En ook bij veel andere campings.

 

(Seaview, Lands End, Cornwall) 

Op het trekkersveldje hadden we alle ruimte. 

En onder een aantal stacaravans stonden konijntjes. Lieflijk bedoeld maar lelijk uitgevallen kitscherige sentimentele iriterende aardewerken konijntjes. Jammer jammer dat ik er  geen foto van gemaakt heb. Ook echtgenoot ergerde zich groen en geel aan de tuttebellige cq k**konijntjes. Ach ja we gingen de volgende dag gelijk verder. Naar Highlands End Holiday park in Dorset. Aan de receptie vroegen we of er plaats was. Er kwam een plattegrond op de balie waarop ik kon zien dat we weer op zo’n park waren waar de stacaravans vlak op elkaars lip neergezet waren maar direct werd het verhaal beter; het trekkers veld was achteraan bij de cliff!  

 

(Highlands End Holiday Park, Eype, Dorset) We hadden een fantastische plek. Terwijl ik met de camera een wandeling langs de cliff maakte ging echtgenoot naar het douchehok. En verdomd weer overal die konijntjes. In een recalcitrante bui wilde hij er een oppakken en in de struikjes naast de caravan verstoppen. 

“Maar dat ging niet”

“Niet?”

“Nee, ze liepen hard weg!”

  

*) God Zegen De Greep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s