Ik kan het nog – ouderwets fikkie stoken – met een glas wijn

Oké, niet met één lucifer, pas bij de derde poging ging de hens er goed in.Op de grond de dode takken die ik uit de laurierheg gesnoeit had. Takken zijn lastig in de gft bak. En ik had geen zin om ze tot kleine stukjes te versnipperen dus ze lagen hier in de tuin in de weg te liggen.

 

Update

 

 Na al dat fikkie stoken maakte ik pasta met zalm, champignons en olijven. Zoon vindt dat hij nog niet genoeg op zijn bord heeft en pakt nog wat extra…

 

 Een glaasje witte wijn bij het vuur…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s