Waar gebeurd. Een week lang prachtig weer in Engeland

Zondag

Shearbarn Holiday park, Ore, Hastings. Prachtige grote camping. Aan een kant van de weg een standaard Holiday park met toeters en bellen, en iets verderop een groot en ruim parkeerterrein. Met en zonder elektriek. Geen website

Maandag

Vanaf de camping liepen diverse voetpaden. Typisch Brits. Geen fietspad te bekennen maar wandelpaden overal tot in de middle of nowhere. ’s Morgens vroeg liep ik hoog op de cliffen langs het Kanaal met de giga zeeschepen in de verte.

 

Dinsdag

Grange Farm, Brghstone Bay, Isle of Wight prachtige camping zonder meer. Op de website presenteren ze zich als een niet commerciele boerderij camping ….. maar alleen door een misverstand hadden wij ook een plekje vlak bij de schitterende cliffen. Eigenlijk waren die plaatsen alleen maar voor de beter betalende gasten.

  

Woensdag

Een van de trekpleisters van Isle of Wight: The Needles

Donderdag

Nogmaals een stralende dag op Grange Farm. Voor dit bezoek aan Engeland heeft echtgenoot tijdelijk het Schotse vlaggetje (wit met een diagonaal blauw kruis) vervangen voor een Engelse vlag, wit met een recht rood kruis. Echter op zijn t-shirt staat: “As a finishing touch, God created the Dutch”

Er werd om gegniffeld, alleen een oudere man vond het blasfemie……..

 

Vrijdag

Onderweg naar Dover reden we door een stuk vlak polderland. Ik waande me weer in Zeeland. Bij het bordje “Brookland” moest ik een foto maken. Echtgenoot stopte subiet de auto. Hij had iets anders gezien. Een ‘cholesterolkar’, een soort van snackbarwagens die je overal in het VK langs de weg ziet en waar hij vroeger met collega Colin menig ontbijt of lunch of avond eten had gescoord. Erg ongezond en volgens hem erg lekker. 

Wij scoorden er ook een ontbijt. Thee natuurlijk en een broodje bacon en een Tandoori wrap. Verrassend lekker en gezond en goed klaar gemaakt.  

 

 

 

 

4 gedachten over “Waar gebeurd. Een week lang prachtig weer in Engeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s