Wauw! Weer een prijs gewonnen met de Kroeg Quiz

Elke zondagavond gaan we quizzen. Omdat we met zijn tweetjes zijn en de andere teams vaak 4-5 pers (5 is de max) bestaan scoren we doorgaans niet zo hoog. Onze zwakke plek? De muziekronde. In de muziekronde komen 10 fragmenten voorbij. Vaak zijn er zeker 6 totaal onbekend, afkomstig uit de jaren dat wij niet meer uit gingen. Af en toe zit er een gouwe ouwe tussen of herken ik een stem en halen we een puntje.

De kwaliteit van de haringen beloofde niet veel goeds. Hoe zou de rest van de tent zijn?

Twee weken geleden, was het wat rustig in de kroeg, bestonden alle teams uit twee. Jawel, aan het eind van de avond waren we een v/d twee teams met de meeste punten en wonnen we de shoot-out. Goed voor een tegoed bon bij de beste IJssalon van de stad.

Klein maar fijn

Afgelopen zondag was er een special quiz, voor het goede doel, KIKA. Wij waren van de partij. De initiatief nemers hadden de quiz ook samengesteld en dat was te merken aan de vragen. Bij de tussenstand stonden we hopeloos onderaan. De vragen waren zo buiten onze interesse sfeer dat het me ook geen reet kon schelen. Echter deze quizmasters hadden meer dan een prijs geregeld en ook een poedelprijs. Een tegoedbon voor twee nachten kamperen in Heino met een tent. Een echte Coleman. Op het moment dat we een en ander in ontvangst namen mompelde de kroegbaas iets van “tentje eerst controleren”

Vanuit de ‘juiste’ hoek lijkt het heel wat

Luna mag graag nieuwe ruimten betreden. Wat is hier te halen?

Luna zag gelijk mogelijkheden voor gebruik als ‘jachttent”.

En gelijk maar even wat strakker opgevouwen.

Ik denk dat we met onze eigen tent gaan kamperen…..

12 gedachten over “Wauw! Weer een prijs gewonnen met de Kroeg Quiz

  1. als je dan toch iets mag winnen, dan is dit wel een cadeautje waar je wat mee kan
    misschien ook leuk voor in de tuin als je zoons vrienden te logeren hebben

    • Voor een poedelprijs vond ik hem heel aardig. Eh onze tuin is groot genoeg, maar bijna helemaal betegeld. Tenten controleren wij op het voetbalveld naast ons huis.

      Voor de zonen hebben wij nu een heel arsenaal kleine tentjes, maar het zijn geen campeerders. Alleen jongste zoon is nu een ervaren scout maar daar moet hij binnen kort zonder tent de bossen in……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s