Ailsa Craig 1) Waar is je hoedje?

In 2012 gingen we met PenO naar Schotland. Doel nummer 1 was: Ailsa Craig. Kijk Ad mijn vent wilde het liefst de vakantie van dag 1 t/m de laatste volplannen en vastleggen. Echter hij was getrouwd met iemand die zich niet wil vastleggen. Dat de boot maanden van te voren geboekt moet worden was al erg genoeg. Het compromis hadden we snel gevonden. Ad zocht voor we weggingen een 1e doel en daarna lieten we alles open. Het werkte perfect! Hij kon lekker over Internet surfen voor ideeën en achtergronden en daarna de eerste planning, reserveringen, BB of camping in de buurt vinden. Allemaal goed voor de voorpret.

Ailsa Craig. We hadden het al eens in maart 2009 geprobeerd. Geweldige trip, but the mission failed. Juli 2012 hebben we meer mazzel. Het is prachtig weer, blauwe luchten alom.

Kijk hier zit Ad met zijn hoedje op te wachten. Hij was een blond, nu kaal en ik had een hele rits hoedjes voor hem gemaakt (nadat hij een keer op een hop-on-hop-of-bus een tas op zijn hoofd gezet heeft om niet te verbranden) ter bescherming van zijn kwetsbare hoofd.

Hier heeft Ad dat hoedje braaf op. Het wachten duurde hem te lang en hij had een broodjeszaak in de haven gezien. Op het allerlaatst nog besloot hij een paar broodjes voor de overtocht naar Ailsa Craig te halen. Net op tijd voor we weg voeren was hij weer aan boord. Door de frisse zeewind miste hij zijn hoedje niet meteen. Toch wel snel. Waar was dat hoedje gebleven? Ja ja dat lag nog in de broodjeszaak bij de kassa…..

Gelukkig had ik nog een grote zakdoek. knopen erin, bril erover en dat deed de truc. Harbour cafe had het hoedje bewaard.

Ik heb deze nu nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s