Op Zwart

In de categorie heb-ik-weer.

BBC I zit al maanden op kanaal 61 en sinds een paar weken zomaar op 952, met voortdurend een waarschuwing dat ik binnenkort geen BBC meer kan zien als ik niet overschakel naar kanaal 61. Waar geen zender meer zit.

Na weken en weken ergernis heb ik Ziggo maar eens gebeld. Advies: zenders resetten. Was dat de oplossing? Ja dat was het beste.

Alles ging op zwart. De medewerker ging op zoek in zijn systeem, zocht de gegevens van mijn tv, ik probeerde van alles uit: het mocht niet baten. Ik zal jullie de technische details besparen maar het lijkt erop dat de tv de kabel niet (meer) herkent.

Afijn vrijdag al komt er een monteur de zaak bekijken en zoeken waar het probleem zit. De medewerker zat er wel mee in zijn maag want voor resetten kon ik alle zenders bekijken. Alleen die malle waarschuwing die voortdurend boven het beeld voorbij liep was wat irritant.

Dan maar een beetje laptoppen dacht ik. Dat ging één minuut goed en internet lag er ook uit. Er knipperde van alles van rood naar groen en weer naar rood op mijn modem. Een reset wilde eerst niet helpen maar ge-luk-kig, ik had de telefoon al in mijn hand om weer naar Ziggo te bellen, het systeem kwam back in business.

Om alle emoties te verwerken ben ik verder gegaan met snoeien, buiten in de tuin.

Een hele GFT kliko vol…..

2 gedachten over “Op Zwart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s