Wie o Wie?

Een eenzame en verweesde Oud papier Kliko?

Een eenzame en verweesde Oud papier Kliko?

 

GFT en restafval worden bij ons op maandag opgehaald. Ik onthoud nooit welke bak aan de beurt is, ik kijk op maandag morgen naar buiten en dan zie ik het vanzelf. Niet dat onze bakken alle maandagen naar buiten  gaan, sinds we zelfs het plastic apart houden gaat er nog erg weinig in de restafval bak, na een week of zes vind ik hem soms vol genoeg om hem aan de weg te zetten.

Oud papier is eens in de maand op donderdag. Blijkbaar is er een buurtbewoner vergeten zijn oud papier kliko op te halen, het is zaterdag en hij staat er nog…… dus Wie O Wie???

6 gedachten over “Wie o Wie?

 1. Begrijp ik nu goed dat er 3 verschillende kliko’s bij jullie voordeur staan? Mijn restafvalcontainer staat steeds meer stof te verzamelen.
  Maar kleren, oud papier en glas breng ik zelf naar een verzamelcontainer.

  Hoeveel betalen jullie voor deze service?

  Ouder wordend merk ik wel dat ik steeds minder koop en dus ook steeds minder afval maak.

  Schone groet

  • Drie dat klopt. GFT en Restafval hadden we al lang. Sinds een jaar of zo hebben we een blauwe voor oud papier.
   Dat werd daarvoor ook opgehaald. Maar: één keer per maand op zaterdagmorgenvroeg ….. je begrijpt het al, dat werd vergeten en dan lag die slordige hoop papier bij de voordeur er weer een maand langer. Nu verzamelen we het in de kliko en op de 3e donderdag mag die aan de weg staan.
   Kost ons niks extra en de opbrengst is voor de muziekvereniging. Mooi toch?

   Plastic en glas en oude kleren breng ik ook weg, die containers staan op de parkeerplaats v/h winkelcentrum. Bruikbare spullen breng ik naar de kringloop, speciaal afval (blik en andere zooi) brengen we zelf bij de Rova. Kortom er gaat nog bitter weinig in de Restafval kliko. Chipzakken (ja mijn mannen eten dat) en lege sappakken en andere verpakkingen die dusdanig fout opgebouwd zijn dat ze niet apart kunnen.
   Ik zie ook met verbazing dat buurtbewoners er wel in slagen die restafval kliko steeds weer helemaal vol stampen en op maandagmorgen in de andere kliko’s gluren om ergens nog wat extra afval te dumpen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s