YES! Geslaagd praktijkexamen motorrijden! (eindelijk)

???????????????????????????????

Foto: Ad Hofland

De foto is van februari, oefenen op de parkeerterreinen van de IJsselhallen. Vandaag was ik aan de beurt voor het praktijk examen. Hoeveel lessen er aan vooraf gegaan zijn? Geen idee, zoveel.

Gaan we eindelijk toeren! Alhoewel, ik moet nog een week wachten. Ik heb het direct aangevraagd bij het stadskantoor. Volgende week woensdag ligt het voor me klaar.

5 gedachten over “YES! Geslaagd praktijkexamen motorrijden! (eindelijk)

 1. Stoere meid!
  Veel rijplezier.

  Een van mijn vriendinnen rijdt al jaren motor, en sinds kort ook lange tochten naar het westen, met haar “nieuwe” vriend, alle gevaren die ze dan doorstaan moet! Automobilisten die je afsnijden, bij invoegen je doodleuk over het hoofd zien en soms letterlijk tussen twee auto’s geplet.

  • Ik rij ook al jaren motor, achterop bij echtgenoot.
   Ik heb nu bij twee rijscholen gelest, en het stokpaardje van beide instructeurs was ‘veiligheid en zichtbaarheid’. Niet in de dode hoek van een ander blijven hangen en zo….
   We merken het wel. Autorijden vind ik nu saai….

 2. Mja, ik loop eigenlijk alleen nog (’s winters wel zo lekker, bij min 20 krijg ik het niet zo gauw te warm), maar toch proficiat en dat je maar spoedig het Schotse asfalt onder we wielen mag voelen wegglijden (de Schotten droegen geen kilts ten tijde van Bannockburn las ik laatst, dus alles is mogelijk).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s